Ο Παθολόγος Βαγγέλης Πάλμος μιλάει για την έξαρση της Ιλαράς στον Prisma 91,6.

Για την έξαρση της Ιλαρά και την ανάγκη εμβολιασμού μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο ο Λευκαδίτης γιατρός, Παθολόγος Βαγγέλης Παλμος.
“Η έξαρση της Ιλαράς σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με το φαινόμενο της αποφυγής του εμβολιασμού, κάνοντας λόγο για ένα διεθνές φαινόμενο, με τα κρούσματα να έχουν ξεκινήσει από την Ρουμανία κυρίως και η επέκταση τους έφτασε και στην χώρα μας.”
Ο ίδιος είπε ότι οι οδηγίες του ΚΕΛΠΝΟ είναι σαφής, ενώ όσοι έχουν νοσήσει από ην ασθένεια δεν χρειάζονται να εμβολιαστούν. Οι γεννηθέντες πριν το 70 θεωρούνται προστατευμένοι, ωστόσο οι γεννηθέντες μετά το 70, όσοι έχουν νοσήσει δεν χρειάζονται να εμβολιαστούν, όσοι έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολιασμού πρέπει να κάνουν την δεύτερη με τα παιδία να πρέπει να κάμουν την δεύτερη δόση.
Ακούστε την συνέντευξη:

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 17527 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.