“Ολοκληρώθηκε η ημερίδα Μη Βίας της EqualSociety”

Απέναντι σε κάθε μορφή βίας. Απέναντι σε κάθε σκέψη βίας. Απέναντι σε οποιονδήποτε επιλέγει να τραυματίσει από το να αγαπήσει. Σε μια ξεχωριστή ημερίδα η EqualSociety έχοντας στο πλευρό της την Ιερά Μητρόπολις Λευκάδος και Ιθάκης και το Δήμο Λευκάδας παρουσίασε ανοιχτά και δίχως ταμπού τα τεράστια ζητήματα της ενδοοικογενειακής βίας, του σχολικού εκφοβισμού και του διαδικτυακού bullying.

Ο χώρος του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, το απόγευμα του Σαββάτου αποτέλεσε μια πηγή έκφρασης δεκάδων μηνυμάτων μη-βίας και γέμισε από λόγια ειρήνης, ανεκτικότητας, σεβασμού και κατανόησης.

Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λευκάδας, κ. Επαμεινώνδας Κατωπόδης, η ψυχολόγος κα. Ελευθερία Αραβανή και η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Π.Ε. Λευκάδας κα.Βασιλική Κατωπόδη, μίλησαν με στοιχεία, από καρδιάς και με ευαισθησία για ζητήματα τα οποία ταλανίζουν κάθε τοπική κοινωνία.

Η βία τρώει τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων. Μελών της οικογένειάς μας, γείτονές μας και αύριο ίσως αγγίξει τα παιδιά μας. Η EqualSocietyθα στέκεται απέναντι σε κάθε έκφανση βίας, πιστή στο όραμά της για τη δημιουργία μιας κοινωνίας ειρήνης με ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες για όλους.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 17541 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.