Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για την αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας, Γεωργιάννα Ιωακειμίδου

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για την αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας, Γεωργιάννα Ιωακειμίδου, αφού συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα Στίβου Π/Κ στη διεθνή συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου.

Μια δύσκολη, αγωνιστικά, χρονιά αφού ενοχλήσεις στη μέση ανάγκασαν την προπονήτριά της, Χρύσα Φραγκούλη σε πολύ συντηρητική και προσεγμένη προπόνηση από το Δεκέμβρη και μετά, που τελικά οδήγησε σε χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Π/Κ, 6η θέση στο Πανελλήνιο Ε/Ν και για δεύτερη συνεχή χρονιά κλήση και συμμετοχή σε διεθνή αγώνα με την Εθνική Ομάδα. Ένας απολογισμός που ξεπέρασε τις προσδοκίες, δεδομένων των συνθηκών.

Ο αγώνας πραγματοποιείται σε γιορτινό κλίμα, με συμμετοχή αθλητών κατηγορίας Παίδων/Κορασίδων από τις δύο χώρες και έχει ως σκοπό την εξοικείωση τους με διεθνείς αγώνες και την προετοιμασία τους, προκειμένου να στελεχώσουν μελλοντικά τις Εθνικές Ομάδες Στίβου.

Στα του αγώνα, η Γεωργιάννα έδειξε να μην ξεπέρασε το αρχικό της άγχος και, ενώ έκανε ψηλά άλματα, τεχνικές λεπτομέρειες δεν της επέτρεψαν να ξεπεράσει το 1,63μ και με 1,60μ κατετάγη τέταρτη. Ευχόμαστε την καινούργια χρονιά και πάνω απ’ όλα με υγεία, να πετύχει μεγάλα άλματα, που θέλει και μπορεί να πραγματοποιήσει.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 17527 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.