Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Διασυλλογικός αγώνας «ΝΗΡΙΚΟΣ»

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων

Διασυλλογικός Αγώνας «ΝΗΡΙΚΟΣ»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Διασυλλογικός αγώνας «ΝΗΡΙΚΟΣ» για σκάφη Optimist & Laser 4.7 που οργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας μαζί με τον Δήμο Λευκάδας το διήμερο 07-08 Οκτωβρίου. Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 59 αθλητές (47 στα Optimist  & 12 στα Laser 4.7 ) από οκτώ ομίλους: Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού, Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας, Ιστιοπλοϊκός  Όμιλος Ιωαννίνων, Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας, Ναυτικός όμιλος Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πάτρας, Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας, και Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Πρόεδρος κος Δημητρακόπουλος, η Αντιπρόεδρος κα Αναστασίου και Γενικός Γραμματέας κος Παπαθανασίου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας που επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδει η Ομοσπονδία, στην νεοσυσταθείσα περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων.

Οι καιρικές συνθήκες την πρώτη μέρα ήτανε αρκετά δυσμενείς (βροχή και δυνατός αέρας), κάτι που στάθηκε μεγάλο εμπόδιο κυρίως για τους πιο άπειρους αθλητές, παρόλα αυτά διεξήχθησαν συνολικά 3 ιστιοδρομίες. Τη δεύτερη ημέρα η βροχή έδωσε τη θέση της στην ηλιοφάνεια ενώ και ο άνεμος ήταν ελαφρώς πιο αδύναμος, επιτρέποντας την πραγματοποίηση άλλων τριών ιστιοδρομιών. Ο αγώνας γενικά χαρακτηρίστηκε από συναγωνισμό υψηλού επιπέδου, συνεχείς ανατροπές και όμορφο θέαμα.
Μετά το πέρας του αγώνα ακολούθησε γεύμα και η απονομή των επάθλων στους διακριθέντες κάθε κατηγορίας. Οι τρεις πρώτοι ανά κατηγορία ήταν οι εξής:

Συνολικά έξι κούπες για τον Όμιλο μας, με πολύ καλή εμφάνιση από όλους τους αθλητές μας και κυρίως των μικρών που και υπό δύσκολες συνθήκες τα κατάφεραν και συμμετέχουν επάξια στην αγωνιστική ομάδα.

Ο Ν.Ο. Λευκάδας ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αντιπροσωπείες των Ομίλων για τη  συμμετοχή τους. Τους εκπροσώπους της Ε.Ι.Ο., τον Αντιπεριφερειάρχη κο Χαλκιά και Αντιδήμαρχο κο Νικητάκη που τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Λευκάδας που για άλλη μια φορά ήταν συνδιοργάνωτης καθώς και τους χορηγούς μας που στήριξαν την προσπάθειά μας. Θερμά ευχαριστούμε και τον κο Γιούρι Τοκοβόι που ως επικεφαλής της επιτροπής αγώνα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της, την επιτροπή ενστάσεων και τη γραμματεία του αγώνα φρόντισαν για την άψογη διεξαγωγή του και φυσικά τους φίλους και τους γονείς οι οποίοι με την αγάπη τους στέκονται πάντα δίπλα στον Όμιλο και βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της διοργάνωσης.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 17527 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.