Κώστας Δρακονταειδής: Για το θέμα των αποθεματικών υπάρχει μια “σκοτεινιά” Θα τοποθετηθώ όταν πρέπει…

Ερώτηση για το ποιες θα είναι οι κινήσεις του δήμου Λευκάδας όσον αφορά τα αποθεματικά, καθώς υπάρχει έγγραφο στο Δήμο που αφορά τα αποθεματικά ρώτησε τον δήμαρχο ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Αποστόλης Θερμός ζητώντας να μάθει ποια θα είναι η στάση του δήμου σε αντίστοιχη περίπτωση.

Στην απάντηση του ο δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Δρακονταειδής ανέφερε ότι έχουν έρθει χαρτιά από το υπουργείο με τα οποία θα έπρεπε ο δήμος σύμφωνα μέχρι 29-09 να καταθέσει τα αποθεματικά του στην τράπεζα της Ελλάδας.

Το χαρτί από την Αποκεντρωμένη έφτασε στις 28-09 και η πρώτη ενημέρωση ήταν στις 21 Σεπτεμβρίου.

Ο δήμαρχος Λευκάδας ανέφερε ότι αυτό που λέει το χαρτί είναι ότι οι Δήμοι δεν μπορούν να αποφασίσουν βάση του συλλογικού τους οργάνου για το αν θα τα παραχωρήσουν ή όχι, καθώς με βάση τον νόμο πρέπει να κατατεθούν.

Αν προκύψει ζήτημα για να τα δώσουμε ή όχι προφανώς και θα το κουβεντιάσουμε στο Δημοτικό συμβούλιο και θα βάλουμε όλες τις παραμέτρους στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς  για αυτό το θέμα θα υπάρχει μια σκοτεινιά και θα τοποθετηθεί όταν πρέπει.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 17541 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.