Ενημέρωση 15:18: Μεγάλη φωτιά στην Πρέβεζα – Κινδυνεύουν σπίτια

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή που βρίσκονται τα 5Χ5 του κ Βασιλειάδη ανάμεσα από το Τεχνικό Λύκειο και την οδό Λασκαράτου.

Στην περιοχή επιχειρεί όλη η δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενω στην κατάσβεση συμμετέχει και η ΛΕΚ.

Ήδη έχουν καεί θερμοκήπια και αγροτικές εκτάσεις ενώ η φωτιά έχει φτάσει και απειλεί και κατοικίες ενω κάηκε ολοσχερώς ένα παλι εργοστάσιο που βρίσκεται στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπιστεί άτομο ύποποτο ότι προκάλεσε την πυρκαγιά

Θα ακολουθήσει ενημέρωση

Ενημέρωση 14:25

Η φωτιά έχει προχωρήσει προς το Τεχνικό Λύκειο, όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία ενώ συνδράμει στην κατάσβεση και ο Δήμος. Η πυρκαγιά απειλησε οικία, ενώ τώρα συνεχείς εκρήξεις ακούγονται από τις κολόνες της ΔΕΗ απο τις οποίες πέρασε η πυρκαγιά.

Ενημέρωση 15:00

Μαίνεται η πυρκαγια η οποία και πάλι απειλεί κατοικίες. Η πυρκαγιά έχει πλησιάσει τη Λ. Ιωαννίνων ενώ κάτοικοι σπιτιών προσπαθούν με ότι μέσο διαθέτουν να προστατέψουν την περιουσία τους.

Δύο μικρά πυροσβεστικά αεροπλάνα προσπάθησαν να προσεγγίσουν για την κατλάσβεση αλλά δεν κατέστη εφικτό λόγω της έλλειψης ορατότητας.

Ενημέρωση 15:18

Ξαναέρχονται για να επιχειρήσουν τα πυροσβεστικά αεροπλάνα ενώ απειλούνται ακόμη 2 σπιτιαLefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 17527 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.