Home > Λευκάδα > Δημήτρης Πετρόπουλος στον Prisma 91,6″ Όσοι φοβούνται την κάθοδο μου στο Επιμελητήριο επαναλαμβάνουν την πρακτική του 2014 που φρόντισε ο Βασίλης Αραβανής να μείνει εκτός.”

Δημήτρης Πετρόπουλος στον Prisma 91,6″ Όσοι φοβούνται την κάθοδο μου στο Επιμελητήριο επαναλαμβάνουν την πρακτική του 2014 που φρόντισε ο Βασίλης Αραβανής να μείνει εκτός.”

Δημήτρης Πετρόπουλος στον Prisma 91,6″ Όσοι φοβούνται την κάθοδο μου στο Επιμελητήριο επαναλαμβάνουν την πρακτική του 2014 που φρόντισε ο Βασίλης Αραβανής να μείνει εκτός.”

Μετά από πολύχρονη απουσία τα τελευταία χρόνια ο Δημήτρης Πετρόπουλος μίλησε στον Prisma 91,6 και το απογευματινό μαγκαζίνο, απαντώντας στις πληροφορίες που τον θέλουν να διεκδικεί την θέση του προέδρου στο Επιμελητήριο Λευκάδας.

Όπως ανέφερε υπάρχει μια μεγάλη παραφιλολογία γύρω από το όνομα του το τελευταίο διάστημα, με τον ίδιο  να μην γνωρίζει από πού προέρχεται, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχει μια μεγάλη σοβαρή ομάδα επιτυχημένων επαγγελματιών που στηρίζουν το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος, ωστόσο ο ίδιος ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα πει ναι ή όχι.

Ο ίδιος  ανέφερε  ότι κάποιοι γυρίζουν και διαδίδουν ότι την μια τον στηρίζει η ΛΑΕ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με τον ίδιο να λέει ότι αφού είναι τόσο λαοπρόβλητος να ζητήσει να πάει για πρόεδρος δημοκρατίας.

Επίσης αρχίζουν τώρα να λένε ότι στηρίζουν την υποψηφιότητα του ο  πρώην Δήμαρχος Κώστας Αραβανής, ο κύριος Δρακονταειδής με τον ίδιον να δηλώνει με έμφαση ότι δεν έχει πει σε κανέναν ότι σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος.

Ο κύριος Πετρόπουλος είπε ότι τον διακρίνει ένας πολιτικός πολιτισμός και μάλιστα προκάλεσε τον οποιοδήποτε στα χρόνια θητείας που έχουν οι δυο τους, αν του έχουν δώσει μισή δουλειά ως μηχανικός αυτοκινήτων.

«Αν είχα πάρει έστω και ένα ευρώ θα τους έδινα το δικαίωμα να πούνε τόσα και άλλα τόσα, αλλά αυτό είναι μια στημένη δουλειά κάποιων που πιθανόν φοβούνται το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του.»

Μάλιστα ανέφερε ότι από τον ίδιο ο Κώστας Αραβανής έχει υποστεί και ως νομάρχης και δήμαρχος δριμύτατη κριτική, τον αντιμετώπιζε όμως πάντα με χαμόγελο και τον καλοχαιρετούσε, καθώς είναι άλλο οι πολιτικές και άλλο οι προσωπικές απόψεις  και αυτό συμβαίνει και με την περίπτωση του κ. Δρακονταειδή.

Ο κύριος Πετρόπουλος επαναλαμβάνοντας την κριτική που έκανε ω πρόεδρος της ΝΟΔΕ στο πρόσωπο του κ.Αραβανή ως Νομάρχη και πρώην Δήμαρχο, επανέλαβε ότι δεν βλέπει να γίνεται αντίστοιχη κριτική από την ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας, προκαλώντας να του απαντήσουν τι έχει υποστεί ως αντιπολίτευση από την ΝΟΔΕ ο κύριος Δρακονταειδής.

Σε άλλο σημείο της παρέμβασης του είπε ότι είναι τίμιος και καθαρός και ουδείς μέχρι σήμερα εισαγγελέας και αστυνομικός δεν μπήκε στο μαγαζί του και δεν διώκομαι για τίποτα και για κανέναν λόγο, άλλοι ανα την Ελλάδα διώκονται, εγώ δεν έβαλα ποτέ το δάχτυλο μου στο μέλι και αυτό με κάνει να διατηρώ την άποψη μου και την γνώμη μου και όταν χρειαστεί θα την στηρίξω με επιχειρήματα.

Σχολιάζοντας τις εκλογές στο Επιμελητήριο, ανέφερε ότι το Επιμελητήριο  δεν είναι κομματικό όργανο που κάποιοι προσπαθούν        να το κάνουν . Μάλιστα αν δείτε τα ΔΣ στο παρελθόν ήταν μέλη από όλες τις κομματικές παρατάξεις, όπως και το σημερινό ΔΣ δεν είναι μόνο από την Νέα Δημοκρατία, καθώς αν είναι έτσι να το μετονομάσουμε σε ΝΟΔΕ.

Ας πούνε τι πραγματικά φοβούνται και θέλουνε και ας αφήσουνε αυτά τα παπαγαλάκια του 2014, που φρόντισε ο Βασίλης Αραβανής να μείνει εκτός.

Ο ίδιος μάλιστα κλήθηκε να σχολιάσει την θητεία του κύριου Σκιαδαρέση και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει σε ζητήματα προβολής του νησιού, ο κύριος Πετρόπουλος απάντησε ότι το έργο του επιμελητηρίου έχει κινηθεί σε επίπεδο επικοινωνιακό και όχι ουσιώδες.

Επικαλούνται διάφορα κρουαζιερόπλοια, αερογραμμές λέγοντας ότι σε αυτό τον τόπο υπάρχουν  και άλλοι θεσμικοί εκτός από το Επιμελητήριο, το οποίο αν έχει αποκαταστήσεις τους πάντες και τα πάντα τότε πρέπει να είναι η αρχή του παντός και όλοι να εξαφανιστούν με νόμο.

Σε αυτό τον τόπο υπάρχουν αρχές πολύ παραπάνω από το Επιμελητήριο, έχει ένα θεσμικό ρόλο, αλλά δεν είναι για όλες τις δουλειές, καθώς σε ουσιαστικό ρόλο δεν έχει γίνει τίποτα.

Επίσης ανακοίνωσε ότι αν κατέβει υποψήφιος και εκλεγεί την επόμενη ημέρα θα μπούνε ορκωτοί λογιστές, καθώς ακούει διάφορα και δεν θέλει να πιστέψει τίποτε, για να δει τι γίνεται.

 

Δείτε επίσης:
24ωρη απεργία στα ΜΜΕ Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017
Διήμερο προσφορών για τα εκατό χρόνια του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας
Μάκης Μελάς στον Prisma 91,6: Κάποιοι σύμβουλοι έχουν αναλάβει εργολαβικά να αντιπολιτεύονται την διοίκηση και τον συνεταιρισμό ΤΑΟΛ
Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών πανεπιστημιακού επιπέδου στη Λευκάδα