Βασίλης Οικονόμου στον Prisma 91,6: Ψηφίσαμε την εξεταστική για την Υγεία. Θα ελέγξουμε και την περίοδο Ξανθού-Πολάκη

 

Τις πολιτικές εξελίξεις σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο ο Τομεάρχης Υγείας, Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου.
Αναφερόμενος στις επενδύσεις και το κύμα αποχωρήσεων από την χώρα ανέφερε ότι η εικόνα ενός Πρωθυπουργού ο οποίος στα λόγια υμνεί την πραγματικότητα και τις επενδύσεις αλλά στην πράξη τις σαμποτάρει και τις ναρκοθετεί.
Αυτές οι ξεπερασμένες νοοτροπίες και συμπεριφορές του κυρίου Τσίπρα είναι ο πραγματικός εχθρός της επιχειρηματικότητας, ο πραγματικός εχθρός της Εθνικής Οικονομίας και είναι αυτός που εμποδίζει χιλιάδες νέους και νέες να βρουν δουλειά σε θέσεις εργασίες που θα έπρεπε να ανοίξουν, αλλά η κυβέρνηση δεν βοηθά.
Αναφερόμενος στα τρία χρόνια κυβέρνησης Τσίπρα η δημόσια υγείς βρίσκεται σε υποχώρηση και σε αυτό συνηγορούν, οι καθημερινές καταγγελίες που φιλοξενούνται στα μέσα ενημέρωσης πολιτών, ασθενών, γιατρών και όσων καθημερινά έρχονται σε επαφή με το δημόσιο σύστημα υγείας, καθώς όλη αυτή η δυσφορία δεν μεταφράζεται σε κάποια επιτυχία του κυρίου Ξανθού και Πολάκη.
Εκτός από την παρέμβαση του Βουλευτή Λευκάδας κ. Καββαδά για την καθυστέρηση παράδοσης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας η Νέα Δημοκρατία έχει φέρει στην επιφάνεια σειρά θεμάτων.
Μάλιστα τα θέματα τα οποία η κυβέρνηση αναδεικνύει για την κάθαρση και διαφάνεια είναι προσχηματικά, καθώς η Νέα Δημοκρατία ψήφισε την εξεταστική επιτροπή για τα θέματα αυτά, καθώς δεν φοβάται τίποτα, ωστόσο φοβούνται πάρα πολλά ο κύριος Ξανθός και Πολάκης για τα δικά τους δυόμιση χρόνια για να δούμε μια σειρά καταγγελιών που ο ίδιος μαζί με τον κύριο Φωτήλα ως τομεάρχες Υγείας, έφεραν στην βουλή με ερώτηση για τα σκάνδαλα και που ακούγονται για το ΚΕΛΠΝΟ επί δικής τους διοίκησης.
Κάποιοι νομίζουν ότι επειδή κάποιοι έχουν μια πρόσκαιρη και ευκαιριακή και πλειοψηφία στην Βουλή, ότι πάντα θα ξημερώνει η μέρα της χαράς και της ευδαιμονίας, ζώντας αυτό το όνειρο απατηλό;
Ήδη ο κόσμος εκδηλώνεται και η λαϊκή δυσφορία είναι έκδηλη και αυτό αποτυπώνεται από την καθημερινή επαφή με τον κόσμο. Οι επόμενες εκλογές θα είναι ένα τεράστιο Βατερλώ για τους κυρίους και μετά που θα βρουν τρύπα να κρυφτούν;
Εμείς τώρα που δεν έχουμε την πλειοψηφία λέμε ψάξτε, αλλά θα έρθει η ώρα να δούμε και αυτά που καταγγέλλουμε.
Ο κύριος Οικονόμου έκανε ειδική μνεία και στον Βουλευτή Πρέβεζας Στέργιο Γιαννάκη, που μαζί έχουν καταστρώσει ένα σχέδιο και για το Νοσοκομείο Πρεβέζης και μάλιστα θα κάνουν και μαζί επίσκεψη στο Νοσοκομείο, είναι ένας πολύ αξιόλογος βουλευτής, ο οποίος επανειλημμένως έχει φέρει τα θέματα της Υγείας του Νομού και τα έχουμε επεξεργαστεί σαν τομέας Υγείας.
Επίσης ανακοίνωσε ότι 1η Νοέμβρη το δεύτερο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας για το κοινωνικό κράτος-Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα-Ασφαλιστικό σύστημα και υγεία θα γίνει στα Γιάννενα, επιλέγοντας την Ήπειρο ενόψει του συνεδρίου αρχών και θέσεων της Νέας Δημοκρατίας 16-17 Δεκεμβρίου και θα ακολουθήσουν επισκέψεις σε όλους τους Νομούς της Ηπείρου.
Όσον αφορά την επόμενη ημέρα των εκλογών και το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών, είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε στην ΔΕΘ ένα πολύ καθαρό οδικό χάρτη εξόδου της χώρας από την κρίση. Αυτό το σχέδιο θα απευθύνει στον Ελληνικό λαό και την Κοινωνία.
Ο ίδιος έχει την εκτίμηση ότι θα έχει ένα μεγάλο κοινωνικό-πλειοψηφικό ρεύμα στήριξης από δυνάμεις του κέντρου, δυνάμεις που αυτή την στιγμή πλησιάζουν την Νέα Δημοκρατία.
Ο ίδιος εξέφρασε την εκτίμηση ότι το κόμμα θα έχει αυτοδυναμία, ωστόσο είναι σημαντικό να υπάρχει μια κοινωνική πλειοψηφία που να κατανοήσει ότι θέλουμε να ανοίξουμε την αγορά και να στηρίξουμε θέσεις εργασίας, καθώς αυτό θα γίνει μέσω ιδιωτικών επενδυτικών σχεδίων.
Αν υπάρξει αυτό το επενδυτικό άλμα εκεί θα αλλάξει η χώρα και το κοινωνικό κράτος δεν θα λειτουργεί με δανεικά, αλλά με δανεικά κοινωνικό κράτος φτιάχτηκε και κατέρρευσε και αυτό πρέπει να υπάρχει από το μέρισμα του πλούτου που περίσσεψε.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 17527 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.